Urban Decay Heat
€55

Urban Decay Heat

Existuje neutrální tón a pak taky Naked. Jestli jste si mysleli, že naše nové paletky Naked byly svůdně žhavé i předtím, tak teď to s vámi pořádně zahýbe: naše nejnovější verze je o level výš.

Urban Decay uvádí Naked Heat, nejohnivější paletku v naší historii. Oddejte se žáru 12 ZBRUSU NOVÝCH neutrálních odstínů s jantarovým podtónem, bez kterých se nedá žít. Nechybí hřejivé hnědé, cihlově oranžové, ani sytě hnědé sienny tóny. Od neuvěřitelně hebké matné červeno-hnědé, přes třpytivě měděnou až po sytě bronzovou s odlesky – tato paletka má jednoduše všechno, co potřebujete pro vytvoření žhavého looku pro všední dny, intenzivního kouřového looku pro večerní chvilky a čehokoli mezi tím.

S takto žhavou paletkou jsme si opravdu museli dát záležet, jak bude vypadat. Každičký kousek odkazuje na žár, kterým je kolekce odstínů zaplavená, dokonce i to, jakým způsobem se kazetka otevírá. Grafické zpracování svrchní strany působí, jako byste právě pozorovali žhavý západ rozpáleného slunce skrz vertikální žaluzie. Design kazetky připomíná krabičku od zápalek. Po otevření se vám před zraky rozprostře 12 rozhořelých zápalek.

Ať už se chystáte být Naked v kanceláři, u vaší drahé polovičky nebo ve výšce 12 kilometrů nad mořem, paletka Naked Heat má vše, co potřebujete, včetně velikého zrcátka a dvojitého štětečku. Našim štětcům v paletkách věnujeme stejnou péči jako profi štětcům z řady UD Pro Brushes. Jsou neuvěřitelně efektivní a patří mezi naše oblíbené pomůcky. Štětec Blending Brush se skvěle hodí pro blending bez přechodů. Pro precizní aplikaci v očním záhybu použijte Detailed Crease Brush.

Obsahuje odstíny:

OUNCE (ivory shimmer)
CHASER (light nude matte)
SAUCED (soft terra-cotta matte)
LOW BLOW (brown matte)
LUMBRE (copper shimmer w/gold pearl shift)
HE DEVIL (burnt red matte)
DIRTY TALK (metallic burnt red)
SCORCHED (metallic deep red w/gold micro-shimmer)
CAYENNE (deep terra-cotta matte)
EN FUEGO (burgundy matte)
ASHES (deep reddish-brown matte)
EMBER (deep metallic copper-burgundy)

Gramáž: 12 x 1.3 g POIDS NET/NET WT. 12 x 0.05 oz

Commentaries
Required
Be the first to write a comment under this wish