Revolution Skincare x Jake – Jamie | Cocoa & Oat Moisturising
270 Kč

Revolution Skincare x Jake – Jamie | Cocoa & Oat Moisturising

Dopřej pokožce pořádnou výživu s Feed your face pleťovými maskami ve spolupráci s @jakejamie . Tato kolekce je vůbec první Skincare spoluprácí a obsahuje 3 úžasné pleťové masky a hydratační Essence Spray. Celá kolekce je inspirována potravinami, které pleť skvěle vyživí. Maska Cocoa & Oat Moisturising s vůní kakaového másla a ovesných vloček je speciálně navržena, aby pokožku vyhladila, zvlhčila a odstranila odumřelé buňky.

Použití:
Nanes masku na obličej a masíruj ji po dobu 30 sekund. Nech působit 10-15 minut. Používej 1-2x týdně.

Upozornění:
Pokud dojde k zarudnutí nebo podráždění, přestaň produkt užívat. Pouze k zevnímu použití. Vyhni se kontaktu s očima. Nepatří do rukou dětem. Skladuj na studeném, suchém místě bez slunečního svitu. Nejedná se o potravinu, nekonzumuj.

Další produkty z Jamieho kolekce:
Watermelon Hydrating pleťová maska
Coconut, Mango and Chai Seed Radiant Glow pleťová maska
Cocoa & Oat Moisturising pleťová maska
Tropical Quench Essence Spray

Složení: Aqua (Water, Eau), Kaolin, Avena Sativa (Oat) Kernel Meal, Glycerin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale), Bentonite, Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Benzophenone-4,Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Lactic Acid, Serine, Sodium Lactate, Urea, Sorbitol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide,Allantoin, Denatonium Benzoate, Caramel.

Commentaries
Required
Be the first to write a comment under this wish